Din faste hjælper

Inviter mig med på rejsen

Udvid dit team med mine digitale, grafiske og kommunikative kompetencer, og nyd fordelene ved et fast samarbejde:

  • Der bliver rykket på din forretning hver uge
  • Dine workflows bliver automatiseret og effektiviseret
  • Du får en forretningsparringspartner, som støtter og hepper
  • Dine (mange) gode idéer bliver sorteret, prioriteret og grebet

Skriv dig på venteliste

Jeg er fuldt booket på ubestemt tid som fast hjælper for nogle skønne yogakunder.

Du er velkommen til at skrive dig på ventelisten her, og så skal jeg nok kontakte dig, når der bliver en plads ledig igen.

Nyd fordelene ved at have adgang til mit brede kompetencefelt

Min styrke er min brede profil. Du behøver derfor kun én person tilknyttet et godt stykke ad vejen. Jeg er generelt lærenem og åben for forskellige opgaver. Her er nogle eksempler på, hvad mine digitale kompetencer kan bidrage med.

🫶 Hjemmeside i WordPress

Såsom design, oprettelse af nye sider og rettelser, så du hurtigt kan implementere nye idéer, ydelser, kurser og ikke skal bekymre dig om, om det nu også ser godt ud på mobilen.

🫶 Grafisk design

Såsom design af cover-billeder, bannere, e-mailsignatur, så dine potentielle kunder lynhurtigt kan genkende dit brand og budskab, uanset hvilken platform de møder dig på.

🫶 Drift

Såsom drift af forretningens administrative opgaver, besvarelse af e-mails, vedligehold af online kurser og platforme, så der gennem struktur og overblik er styr på din forretning internt.

🫶 Forretningsudvikling

Såsom overordnet strategi i forhold til ydelser, produkt og online marketing, så du får ekstra øjne på forretningen og ikke sidder helt alene med beslutningerne.

🫶 Søgemaskineoptimering

Såsom optimering af landingssider, indhold og plan for blogindlæg, så din hjemmeside bliver synlig og fundet på Google af de personer, der har brug for din hjælp.

🫶 Kommunikation

Såsom tekstforfatning og korrekturlæsning af diverse materialer, så dit budskab bliver kommunikeret klart og tydeligt, og forretningen fremstår professionel.

🫶 Indhold til Instagram

Såsom indholdsstrategi, kreative karruseller og engagerende reels og stories, så du kan være på forkant og slippe af med hvad-pokker-skal-jeg-lægge-op-i-dag-hovedpinen.

🫶 E-mailmarketing-hjælp

Såsom kampagneplan, automatiserede mails, freebie-funnel, så dit nyhedsbrev både er med til skabe værdi og derigennem konvertere læserne til kunder og skabe salg i din forretning.

🫶 UX og webdesign

Såsom redesign, design af nye landingssider og wireframes af funktionsfyldte systemer, så oplevelsen er brugervenlig, salgsoptimeret og i tråd med dit brand.

Hvordan ser det ud i praksis?

Hvor tit har du brug for mine kompetencer? Du kan booke mig ind fast hver uge eller hver anden uge. Du er også velkommen til at prøve vores samarbejde af i én dag. Hvis vi vælger at fortsætte samarbejdet med en fast dag, får du den besparelse, du ellers ville have fået.

🫶

1 dag hver uge

3.000/dag

Spar 25%

Til dig der vil rykke på din forretning hver eneste uge.

5 effektive timer

1 møde hveranden uge

3 måneders binding

1 måneds opsigelse

1 dag hver anden uge

3.500/dag

Spar 12,5%

Til dig der vil rykke på din forretning i et roligere tempo.

5 effektive timer

1 møde hver måned

3 måneders binding

1 måneds opsigelse

1 dag

4.000/dag

Spar 0%

Til dig der vil rykke på et enkelt projekt eller prøve et samarbejde.

5 effektive timer

Opstartsmøde

Ingen binding

Alle priser er eksklusive moms.
Alle møder varer en time og foregår online.

Hvor meget kan jeg nå at lave på én dag?

Som fast hjælper booker du mig ind på timebasis og ikke opgavebasis.

Gør det dig nervøs?

Det behøver det ikke, for min mission er at skabe værdi for de mennesker, du hjælper og ikke spilde din tid (og penge).

Hvor meget jeg kan nå på én dag, afhænger af mange ting.

For at gøre det lidt konkret, får du her to eksempler på, hvad jeg tidligere har nået på én dag.

Eksempel på én dags arbejde

> Oprette ny landingsside fra genbrugt materiale
> Lave to karruseller til Instagram
> Lave to automatiserede e-mails
> Opdatere og vedligeholde WordPress-hjemmeside

Eksempel på én dags arbejde

> Sparring på Instagram-indholdsstrategi
> Søgemaskineoptimere to blogindlæg
> Designe ny landingsside ud fra din tekst og stil
> Vedligeholde online kurser

Det er vigtigere, hvem jeg arbejder for, end hvad jeg arbejder med

Jeg har altid haft svært ved at svare på, hvad jeg brænder for. Jeg følte svarmulighederne var værktøjs- eller emneorienterede og dermed begrænsende. Derfor har jeg halvhjertet svaret med ord som “hjemmesider”, “grafisk design” eller “sprog”.

Jeg kan virkelig godt lide de tre ting, men det er ikke det, der får mig til at se frem til en arbejdsdag, når jeg vågner om morgenen. Jeg er derimod motiveret af, at mine handlinger bidrager positivt ved at sprede god, venlig og hjælpsom energi.

Både til mine kunder og gennem mine kunder.

Måske til og gennem dig? Det kan være, dit arbejde gør en forskel for mennesker på et fysisk eller mentalt plan. Det kan være, du fx er yogainstruktør, psykoterapeut, mindfulnessinstruktør, kropsterapeut, psykolog, fysioterapeut eller sidder i et sundhedshus.

Har du ikke et eksempel, Anne?

Jo, det kan du tro.

Jeg har fx hjulpet hormon- og cyklusvejleder Laura Grubb på fast basis med at lave salgskampagner til online kurser, indhold til nyhedsbreve, sociale medier, podcast samt drifte hendes online hormonyogaplatform.

Vil du lære om menstruationscyklussen eller skabe balance i dine hormoner, så er Lauras online hormonyogaplatform uundværlig.

“Jeg taler ofte om, hvor vidunderligt det er at have en som dig”

”Det er så tydeligt, hvordan du hjælper med at rykke min virksomhed op til et højere niveau, og jeg har ikke en eneste gang fortrudt, at jeg valgte dig.

Du letter min hverdag, og jeg taler ofte om, hvor vidunderligt det er at have en som dig. Så tak til dig.”

> Laura Grubb
Hormon- og cyklusvejleder og yogainstruktør

Sådan kommer vi i gang

Udfyld kontaktformularen

Har du lyst til at møde mig og lære mere om, hvordan jeg kan hjælpe? Jeg er klar på en uforpligtende snak. Jeg har dog stor respekt for tid – både din og min. Derfor vil jeg starte med at invitere dig til at udfylde min kontaktformular “din faster hjælper”, så jeg kan lære dig lidt bedre at kende.

Book møde i min kalender

Når du har udfyldt kontaktformularen, hører du fra mig inden for to hverdage. Hvis jeg vurderer, at mig og mine kompetencer kan være en hjælp for dig og din forretning, modtager du et link, hvor du kan booke et uforpligtende møde direkte i min kalender.

Uforpligtende snak

Vi afholder et afklarende møde, hvor du gennemgår din forretning, hvem du hjælper, og hvad du har brug for hjælp til. Derudover forklarer jeg, hvordan det i praksis ville fungere. Jeg gennemgår også de rammer, jeg har brug for, for at vores samarbejde bliver en succes.

Er vi et match?

Hvis begge vores mavefornemmelser fortæller os, at vi er et fagligt og værdimæssigt match, starter vi samarbejdet op. Jeg tager initiativ til, hvilke arbejdsgange og systemadgange vi skal have styr på for at få den bedste start på et udbytterigt samarbejde.

Er vi et match?

Samarbejdet skal føles lige så rart som en god kop kaffe

Har du før prøvet at arbejde sammen med nogen, der bare ikke forstod dig, dit sprog eller dine kunder?

Det sker ikke med mig. Jeg går nemlig lige så meget op i arbejdsprocessen som selve arbejdet. Vores samarbejde skal være en lettelse og ikke en byrde. Der kommer vi ikke hen, hvis jeg ikke kan sætte mig ind i din forretning eller mission.

Derfor siger jeg altid til, hvis jeg ikke kan se et match. Lige så meget for min egen skyld som for din.

Du spørger
Jeg svarer

Kan jeg aflyse en dag?
2
3

Super godt spørgsmål 🫶 Du kan ikke aflyse en dag, men du kan godt rykke din dag fra fx mandag til onsdag, så længe jeg har mulighed for at flytte rundt på mine andre opgaver. Jeg har brug for 1 uges varsel.

Kan jeg rykke en dag?
2
3

Super godt spørgsmål 🫶 Du kan godt rykke din dag fra fx mandag til onsdag, så længe jeg har mulighed for at flytte rundt på mine andre opgaver. Jeg har brug for 1 uges varsel.

Hvad gør vi, hvis jeg ikke har nok arbejde til en dag?
2
3

Super godt spørgsmål 🫶 Det er meget usandsynligt, da jeg proaktivt løbende byder ind med forslag til opgaver. Vi planlægger desuden en måned frem ad gangen, så vi begge ved, hvad planen er. Derudover laver vi en liste over mindre hastende opgaver, som jeg altid kan gå i gang med.

Hvad gør vi, hvis jeg har feedback til dit arbejde?
2
3

Super godt spørgsmål 🫶 Generelt arbejder vi på forkant, så det jeg laver ikke skal bruges i samme uge. På den måde har du netop plads til at give feedback. Hvis det drejer sig om småting, laver jeg rettelserne i løbet af ugen og sender til dig.

Skal vi rykke på din forretning hver uge?