Din gule tråd

Strømlin din visuelle identitet
og skab din gule tråd

Lad dit brands personlighed, genkendelighed og positionering arbejde for dig. Jeg hjælper med at skabe den røde tråd i dit online materiale, og den proces kalder jeg for din gule tråd.

Webdesigner

Hvorfor er
den gule tråd i dit materiale vigtig?

Vi har meget kort tid til at fange kundernes opmærksom online. Derfor er det vigtigt, at kunderne lynhurtigt kan genkende dig og dit brand på tværs af din hjemmeside, sociale medier og øvrige kanaler.

🫶 Bedre performance

Din markedsføring og kampagner performer bedre, når kunderne klart og tydeligt kan genkende dig og dit brand og forstå både, hvem du er, hvad du repræsenterer, og hvordan du hjælper dem.

🫶 Et samlet helhedsindtryk

Et samlet helhedsindtryk fra kundens første til sidste kontaktpunkt får dig til at fremstå troværdig og professionel. Det kan være forvirrende, hvis du fx bruger forskellige farver på tværs af kanaler. 

🫶 Bliv husket

Din visuelle og kommunikative identitet er din mulighed for at vise, hvem du er og dermed skille dig ud af mængden. Hvis du har en tydelig og unik identitet, er det lettere for potentielle kunder at genkende og huske dig.

Book mig til at skabe din gule tråd i dit online materiale

Alt efter behov kan du booke mig ind i 10 eller 20 timer. Du kan bruge timerne på at producere nyt indhold, opdatere gammelt indhold eller evt. få ekstra øjne på og optimere din visuelle identitet. Det kan fx være indhold til hjemmeside, LinkedIn, SoMe, nyhedsbrev osv.

Book mig i 10 timer

8.000,-

10 timers indholdsproduktion

Optimering af visuel identitet

Optimering af kommunikation

Gyldig i 12 måneder

Book mig i 20 timer

14.000,-

Spar 2.000 kr.

20 timers indholdsproduktion

Optimering af visuel identitet

Optimering af kommunikation

Gyldig i 12 måneder

Alle priser er eksklusive moms.

Din gule tråd er til dig, som allerede har en visuel identitet

Med visuel identitet mener jeg fx logo, farver og fonte. Det kan være, du har fået en ekstern partner til at lave den. Det kan også være, du selv har lavet den – sejt. Det behøver ikke være kompliceret.

En visuel identitet fungerer som en fremragende skabelon, når man skal lave eksempelvis hjemmeside, posts og bannere. Ofte kan man dog opleve, at identiteten ikke siger noget om fx layouts eller grafik, og måske ender man med at bruge skiftende Canva-skabeloner.

Jeg hjælper dig med at fylde hullerne ud og skabe et ensartet udtryk i dit online materiale. Både ved at sparre med dig, komme med forslag til optimeringer og især ved faktisk at producere eller opdatere dit online materiale.

Som eksempel bruger jeg selv en stærk gul farve igennem mit materiale, og det er naturligvis derfor, jeg har valgt at kalde det “din gule tråd”. Fordi vi netop går ind og finder dét, som er unikt ved dig.

Eksempler på, hvad vi kan strømline

> Layouts til hjemmeside
> Kommunikation på hjemmeside
> LinkedIn-cover
> LinkedIn-titel
> Facebook-cover
> Instagram-highlights
> Instagram-bio
> Layouts til Instagram-stories
> Layouts til Instagram-karruseller
> Layouts til Instagram-reels
> Ikoner til marketingmateriale
> Layouts til salgsmateriale
> Layouts til brochurer, manualer
> Bannere til nyhedsbreve
> Signatur til nyhedsbreve
> E-mailsignatur
> Faktura

Sådan kommer vi i gang

Udfyld kontaktformularen

Skal jeg strømline din gule tråd på tværs af platforme og kanaler? Start med at udfylde kontaktformularen “generel forespørgsel”, og beskriv gerne lidt om din virksomhed og din nuværende visuelle identitet.

Book møde i min kalender

Når du har udfyldt kontaktformularen, hører du fra mig inden for to hverdage. Hvis jeg vurderer, at jeg ville kunne hjælpe dig med din gule tråd, modtager du et link, hvor du kan booke et uforpligtende møde direkte i min kalender.

Uforpligtende snak

Vi afholder et uforpligtende online møde, hvor vi snakker om din nuværende visuelle identitet og hvad materiale du har brug for at få lavet eller opdateret. Herefter modtager du et tilbud, og så starter vi samarbejdet op.

Skal jeg strømline din visuelle identitet?

Webdesigner