Din hjælpsomme hjemmeside

Få en hjemmeside, der hjælper både dig og dine kunder

Din hjemmeside skal kommunikere dit budskab og sælge din ydelse. Det gør den bedst ved klart, tydeligt og professionelt at besvare de spørgsmål, dine potentielle kunder måtte have om dig.

Når jeg laver hjemmesider, lægger jeg vægt på de her tre ting

🫶 Den giver et godt indtryk af dig

Udover at se professionel ud og være let at navigere i skal din hjemmeside passe til dig og din forretning. Du skal være stolt af at vise den frem til dine kunder.

🫶 Du lærer at lave ændringer

En hjemmeside tjener din forretning bedst, hvis du selv kan lave mindre ændringer og opdatere indholdet løberne. Det hjælper jeg dig godt i gang med.

🫶 Den er salgsoptimeret

Jeg guider dig i, hvilket indhold der bør være på hjemmesiden, og hvilken rækkefølge der fungerer bedst, for at den er optimeret til dens primære formål: at sælge din ydelse.

Hvad koster en hjemmeside?

Jeg laver både hjemmesidedesign og hjemmesideudvikling. Kontakt mig for at få et tilbud på din drømmehjemmeside.

Hjemmesidedesign

Fra

7.000,-

Til dig der vil have et
skræddersyet hjemmesidedesign.

Design af forside i PDF

Op til 10 sektioner

Du har en visuel identitet

Du leverer tekst og billeder

Hjemmesideudvikling

Prisen afhænger af flere ting,
kontakt mig for tilbud

Til dig der vil have en
færdig og klar hjemmeside.

WordPress med temaet Divi

Responsiv hjemmeside

Standard kontaktformular

1 times overleveringsmøde

Alle priser er eksklusive moms.

Hvad er fordelen ved et hjemmeside­design?

Fordelen ved et hjemmesidedesign er, at layout og udtryk bliver skræddersyet til din forretning. Du kan lettere komme med ønsker, idéer og feedback, da intet er bygget endnu.

Et hjemmesidedesign leveres endeligt til dig i en PDF. Det vil sige, at hjemmesiden dernæst skal udvikles, før den er færdig og tilgængelig online.

Min pris forudsætter, at du i forvejen har en visuel identitet. Det vil sige minimum logo, fonte og farver, samt at du leverer tekst og billeder.

Hvorfor kan du ikke sætte en fast pris på hjemmeside­udvikling?

Fordi det afhænger af flere faktorer, såsom hvor kompleks hjemmesiden skal være, om man vil bygge ud fra en skabelon eller et design, hvor mange sider man ønsker, og hvor mange særlige funktioner der er.

Kontakt mig for at få et prisoverslag ud fra en snak.

Sådan kommer vi i gang med en hjemmeside

Udfyld kontaktformularen

Har du brug for at få designet eller lavet en hjemmeside? Start med at udfylde kontaktformularen “generel forespørgsel”, og beskriv gerne lidt om din virksomhed, din drømmehjemmeside, og hvad du har brug for hjælp til.

Book møde i min kalender

Når du har udfyldt kontaktformularen, hører du fra mig inden for to hverdage. Hvis jeg vurderer, at jeg ville kunne hjælpe dig med din drømmehjemmeside, modtager du et link, hvor du kan booke et uforpligtende møde direkte i min kalender.

Uforpligtende snak

Vi afholder et uforpligtende online afklarende møde, hvor vi finder ud af, hvordan dine behov og mine kompetencer kan hjælpe hinanden. Jeg gennemgår også de rammer, jeg har brug for, for at din hjemmeside bliver en succes. Jeg kan give et prisoverslag, og efterfølgende sende et konkret tilbud til din mail.

Hvordan ser mine hjemmesider ud?

Her ser du ét eksempel på en hjemmeside, jeg har designet og udviklet til en yogainstruktør. Jeg tilpasser altid designet til forretningens brand eller personens identitet. Du kan se flere eksempler i min portfolio.

Bare lige så du ved det

Mit fokus er på simple
indholds­hjemmesider

En hjemmeside kan være mange ting og gøre mange ting. Min styrke ligger i at lave og bygge professionelle og effektive designs, der kommunikerer dit budskab og sælger din forretning. Det kan man også kalde for en visitkortshjemmeside.

Det vil sige, at jeg ikke fokuserer på at lave webshops eller hjemmesider med komplicerede funktioner.

Jeg bygger hjemmesiderne i WordPress med temaet Divi, og hvis det ikke er relevant for din type hjemmeside (for det er det ikke for alle), så siger jeg til og anbefaler dig en anden løsning og evt. samarbejdspartner.

Jeg tilbyder også sparring og feedback

Det kan føles som en stor mundfuld at skulle lave sin hjemmeside. Vil du gerne komme godt fra start og sikre dig en god proces og et godt resultat, så book en 1:1-sparring og få svar på dine spørgsmål.

Kom stille og roligt i gang

800,-

Til dig, der ved, du vil have en hjemmeside, men ikke ved, hvor eller hvordan du skal starte.

1 times online 1:1-session

Sparring om platform

Sparring om processer

Sparring om muligheder

Få et review på din hjemmeside

2.400,-

Til dig der allerede har en hjemmeside og har brug for feedback og input til optimering.

Feedback på kommunikation

Feedback på brugervenlighed

Konkrete råd og handleplan

Videooverlevering

Alle priser er eksklusive moms.

1:1-session er til dig, som er på bar bund

En 1:1-session er til dig, som gerne vil have en ny hjemmeside eller lavet et større redesign af en nuværende hjemmeside.

Men du ved ikke helt, hvor du skal starte og måske føles det overvældende. Måske er du i tvivl om, hvilket system der egner sig bedst til at bygge hjemmesiden, og måske er du nervøs for, at processen bliver kaotisk og resultatet bliver utilfredsstillende.

I en 1:1-sparring mødes vi online i en time, og du får mulighed at få klarhed over dine spørgsmål. Jeg trækker på mine flere års erfaring som projektleder på både mindre og større hjemmesideprojekter og vejleder dig i, hvordan du kan gribe hjemmesideprocessen an, så du får en stressfri proces.

Alt dette kan inkluderes i en 1:1-session

> Jeg tager udgangspunkt i din konkrete situation og svarer først og fremmest på de spørgsmål, du måtte have.

> Jeg kan gennemgå fordele og ulemper ved de forskellige hjemmesidesystemer (fx WordPress, Squarespace m.fl.), så du vælger rigtigt fra start og ved, hvad du kan forvente.

> Jeg kan gennemgå forskellige typer processer, så du bedre kan vælge, hvor du skal starte, og om og hvornår du skal have hjælp udefra.

> Jeg kan sparre med dig omkring tidshorisont, så du bedre kan forventningsafstemme med dig selv og lægge en realistisk tidsplan.

> Jeg kan lave en gennemgang af, hvad din hjemmeside kan og bør indeholde, så dine tanker bliver sat gang, og du kan begynde at visualisere hjemmesiden og formulere de helt rigtige sætninger.

> Jeg kan vise dig eksempler på, hvad der kan lade sig gøre i forhold til layout og funktioner, så du får en bedre forståelse af, hvordan en billig og en dyr hjemmeside ser ud.

Hjemmeside­review er til dig, som er i gang

Et hjemmesidereview er relevant for dig, som allerede har en hjemmeside, og som er klar til at optimere den.

Måske har du altid forholdt dig til din nuværende hjemmeside som en version A, eller måske oplever du ikke, at kunderne henvender sig gennem hjemmesiden, som du havde håbet på.

Det er helt normalt løbende at optimere sin hjemmeside i takt med, at du udvikler din forretning og lærer dine kunder bedre at kende. Min kære far som har arbejdet som programmør siden 70’erne har så klogt fortalt mig:

”Der er ingen, der rammer plet første gang. Og hvis de gør, så er det fordi, de har brugt for lang tid på det.”

Alt dette er inkluderet i et review

> Jeg gennemgår hjemmesidens brugervenlighed og navigation, så dine kunder hurtigt kan finde rundt og forstå indholdet.

> Jeg gennemgår hjemmesidens kommunikation, herunder tekst, billeder og rækkefølge, så din hjemmeside og din forretnings budskab står klart og tydeligt.

> Jeg kommer med feedback til, hvordan du kan salgsoptimere og forbedre hjemmesiden.

> Jeg kommer med feedback til, hvor du kan starte med at forbedre din søgemaskineoptimering, så din hjemmeside bliver fundet af nye kunder.

> Jeg besvarer fem konkrete spørgsmål fra dig, som du har til din hjemmeside.

> Du modtager en videooverlevering, som du kan se og gense. I overleveringen kommer jeg med konkrete råd og tips til forbedringer og en klar handleplan, så du let kan gå i gang med at implementere ændringerne.

Sådan booker du en 1:1-session eller et hjemmeside­review

Udfyld kontaktformularen

Vil du gerne booke en 1:1-session eller et hjemmesidereview? Start med at udfylde kontaktformularen “generel forespørgsel”, og beskriv gerne lidt om din virksomhed, og hvad du har brug for hjælp til. Når du har udfyldt kontaktformularen, hører du fra mig inden for to hverdage.

Næste skridt

Hvis du ønsker at booke en 1:1-session, modtager du et link, hvor du kan booke direkte i min kalender.

Hvis du ønsker et hjemmesidereview, sender jeg en opfølgning med den information, jeg har brug for fra dig, inklusiv dine fem konkrete spørgsmål. Herefter giver jeg dig en tidshorisont, ift. hvornår du modtager dit hjemmesidereview som en videooverlevering.

Skal vi sammen lave din drømme­hjemmeside?