Lær at redigere din hjemmeside

Divi-kursus

Her er et Divi-kursus, som på fem minutter minder dig om og holder dig i hånden, når du skal ændre indholdet på din hjemmeside. Divi er et tema til WordPress, så kurset tager udgangspunkt i WordPress.

Er det her dig? >

Du har en hjemmeside i Divi

Divi er et populært tema og visuel bygger udviklet af Elegant Themes. Temaet tilføjes til WordPress. Du kan se i dit WordPress-administrationspanel, hvilket tema der er installeret.

Du bliver nervøs

Hver gang du skal ind og ændre på hjemmesiden, bliver du nervøs for at ødelægge noget. Eller endnu værre; slette noget. Lad dette Divi-kursus vise dig vejen og holde dig i hånden, imens du laver dine ændringer.

Du glemmer fra gang til gang

Da du fik hjemmesiden, fik du egentlig vist, hvordan det hele virkede. Men der går to-tre måneder mellem, at du skal ændre noget, og så har du glemt hvordan.

Dit indhold er ikke opdateret

Dine forældede åbningstider, events eller kurser ligger stadig på hjemmesiden. Det forvirrer dine kunder, men det føles som et stort projekt, hver gang du skal ind og ændre noget.

Du ender med at kontakte hjælp

Du ender med at bede om hjælp fra dem, der har lavet hjemmesiden. Det er besværligt at forklare, hvad du gerne vil have, det tager længere tid, for de har travlt – og så er det i øvrigt heller ikke billigt.

Tag styringen

Divi-kursus gør dig selvstændig og selvkørende

Jeg har designet det her Divi-kursus til dig, som gerne vil føle dig tryg i at ændre småting på din hjemmeside såsom stavefejl, tekst og billeder.

Jeg giver dig en grundig rundvisning og viser blandt andet også, hvordan du opretter nye sider og kopierer indhold over.

Jeg viser ikke, hvordan du bygger en hel ny hjemmeside fra bunden af – det ville kræve en del mere (unødvendig?) tid og energi fra din side.

Det er lidt ligesom YouTube – bortset fra du slipper for at lede efter den rigtige video og ikke mindst lede efter det rigtige svar i en lang video.

 

Jeg har delt dette Divi-kursus op i to dele

  1. Forstå Divi
  2. Rediger din hjemmeside

Tag et kig i kurset:

Forstå Divi

Denne del er lavet som et kursus, hvor jeg giver dig en introduktion til Divi. Her gennemgår jeg, hvad Divi er, og hvordan det virker. Hvis du er helt ny til Divi, vil jeg anbefale dig at se det igennem fra start til slut. Ellers kan du bare bruge videoerne, hvis du bliver i tvivl om noget.

Rediger din hjemmeside

Denne del er lavet som et opslagsværk, hvor du hurtigt og let kan finde den video, der viser dig, hvordan du løser den specifikke udfordring, du står med lige nu og her. Jeg har lavet klare overskrifter og korte videoer (ca. fem minutter), så du hurtigt kan komme videre.

Rediger selv din hjemmeside

En del af dette Divi-kursus er opslagsværket ‘Rediger din hjemmeside’. Her finder du hurtigt en video, der viser dig hvordan du redigerer din hjemmeside.

🫶 Rediger din tekst

Jeg viser, hvordan du ændrer eller indsætter tekst og skifter designet.

🫶 Rediger dine links

Jeg viser, hvordan du ændrer og indsætter links på flere forskellige måder.

🫶 Rediger dine billeder

Jeg viser, hvordan du ændrer og indsætter billeder og baggrundbilleder.

Din investering i dit Divi-kursus

Du kan lige nu få Divi-kurset til en attraktiv intropris.
Kurset ligger online, og du får adgang med det samme.

Foretrækker du skræddersyede hjælpevideoer, der tager udgangspunkt i DIN hjemmeside? Så kontakt mig for et tilbud.

Divi-kursus

800,-

Til dig der vil gøre det let for dig selv at redigere din hjemmeside

Adgang til 'Forstå Divi'

Adgang til 'Rediger din hjemmeside'

Adgang til 47 korte videoer

Adgang til ca. 3 timers video

Ubegrænset adgang for altid

Du får adgang med det samme

Alle priser er eksklusive moms.

Værd at vide

Adgang for altid

Du køber én gang og får adgang for altid. Videoerne vil derfor altid ligge klar, når du i fremtiden skal ændre noget på din hjemmeside.

BONUS: Hvis jeg løbende tilføjer flere videoer, vil du også få adgang til dem uden at skulle betale en krone ekstra. Til gengæld stiger prisen i takt med, at jeg tilføjer nye videoer, så det kan være en fordel at købe tidligt.

Nybegyndervenligt

Du behøver ikke tale flydende webudvikling for at være med her. Jeg springer over forvirrende forkortelser og ukendte udtryk og taler til dig på dansk i øjenhøjde.

Vær opmærksom på, at jeg har indstillet hjemmesiden til engelsk, men jeg oversætter og forklarer løbende. Du kan i øvrigt også selv justere hastigheden på videoerne.

Pengene værd

Din investering i dette Divi-kursus er lille, taget i betragtning af hvor mange penge du hurtigt kan ende med at bruge, hvis du vælger at betale andre for at lave ændringerne hver gang.

At blive selvkørende i at ændre din hjemmeside giver dig også langt større fleksibilitet til at udvide og udvikle din hjemmeside – og dermed også din forretning.

Divi-kursus

Hej, jeg hedder Anne

Hvem er jeg?

Jeg hjælper dig med at hjælpe mennesker, og det gør jeg blandt andet ved at lave hjemmesider i Divi.

Jeg har lavet dette kursus for at kunne hjælpe endnu flere med at kommunikere deres budskab selvstændigt og professionelt, så de kan leve af at sprede lidt mere god energi ud i verden.

Det med småt
som du her får med stort

  • Jeg viser ikke nogen vilde funktioner. Fokus ligger på at ændre de mest almindelige elementer såsom tekst, links og billeder.
  • Jeg viser ikke noget webshop-relateret.
  • Der er ikke support med i kurset.
  • Jeg tager ikke ansvar for eventuelle fejl, der måtte opstå ved at følge hjælpevideoerne.
  • Det er dit eget ansvar at have en opdateret backup af din hjemmeside.
  • Jeg holder videoerne opdateret i begrænset omfang.

Få adgang til kurset her og kom i gang med det samme

Divi-kursus