Om mig

Jeg tror på, der findes en friere måde at arbejde på

Både for dig og for mig.

Jeg prøvede kræfter med hamsterhjulets 8-16-rammer. Det endte i en stress-sygemelding – som så mange andre danskere har oplevet. Måske også dig?

Min virksomhed Annegaard er en daglig undersøgelse af, om der findes en friere og bedre måde at strukturere sit (arbejds)liv på. Det har jeg baseret mine virksomhedsværdier på.

Derfor er min ambition er at have meningsfulde arbejdsopgaver med mulighed for at kombinere mine kompetencer og interesseområder.

Derfor har jeg en procesorienteret tilgang til arbejdsopgaver, hvor jeg nyder processen lige så meget som selve resultatet. Det betyder ikke, at jeg arbejder langsomt eller er ligeglad med deadlines – resultatet er stadig vigtigt, processen er bare lige så vigtig.

Det er også derfor, jeg vægter friheden til at være lokationsuafhængig højt. Jeg har erfaret, at kvaliteten af mit arbejde og min arbejdslyst løfter sig, hvis jeg har mulighed for at arbejde fra forskellige steder. Det kan fx være at arbejde i skrædderstilling, i sengen eller i junglen.

Drømmer du også om mere frihed i dit arbejde?

 

Min rejse fra sprogvidenskab til marketing til freelancing

Jeg værdsætter virkelig, hvordan livet kan tage en i alle mulige retninger, som man slet ikke kunne forudse.

Selvfølgelig kan vi have en drøm, en ambition og en retning, men jeg tror på, at tilværelsen bliver lidt sjovere og lettere, hvis vi forbliver åbne for at lave en drejning.

Her kan du læse mere om, hvordan min rejse har formet sig indtil nu.

2009-2016
2009-2016

Bachelor og kandidat i lingvistik

Jeg har studeret fem-seks år på Aarhus Universitet, hvor jeg fik mulighed for at dykke dybt ned i spændende emner som lingvistik, sprog og effektiv kommunikation.

2014-2019
2014-2019

Marketingansvarlig hos bureau

Min rejse ind i karrierelivet startede med fem år hos et online marketing-bureau, hvor jeg arbejdede med det meste af marketingpaletten, herunder især hjemmesider.

2019-nu
2019-nu

Freelance webdesigner

Jeg begyndte at rejse og nyde livet som digital nomade. Først var mit fokus på at udvikle mine kompetencer, for dernæst at starte op som freelance webdesigner i 2021.

Hvorfor så meget yoga, Anne?

Hvis du har fulgt lidt med på Instagram, har du nok ikke kunne undgå at se, at yoga er en stor del af mit liv.

I 13 år har yogamåtten været det sted, hvor jeg gennem vejrtrækningen har kunne balancere mit nervesystem, og gennem yogaøvelserne har kunne tage en pause fra tankerne og mærket kroppen.

Jeg er passioneret for min egen praksis, som primært tager udgangspunkt i ashtanga yoga-traditionen. Jeg er også passioneret for at dele yoga, og det gør jeg ud fra et fundament af 600 timers yogauddannelse i blandt andet ashtanga, vinyasa og yin yoga.

Hvordan er du endt med
at lave hjemmesider?

Jeg lavede min første hjemmeside i 2011, da jeg tog et webdesign-kursus. Siden da er fascinationen af hjemmesider kun vokset, og det skyldes, at arbejdet med hjemmesider kombinerer tre kompetenceområder, som jeg har stor interessere for:

Kommunikation

Sprog og kommunikation har altid fanget mig. Jeg nyder at lære nye sprog (senest har jeg været i gang med at lære indonesisk), og jeg nyder at forsimple kompliceret kommunikation og gøre information letforståeligt og lettilgængeligt.

Det var også derfor, jeg startede med at arbejde professionelt med hjemmesider som tekstforfatter. Det udviklede sig til projektledelse, brugertests og UX-design, webdesign og webudvikling.

Grafisk design

Jeg blev introduceret til Adobe Photoshop som 14-årig af min storebror, der lavede plakater som et studiejob.
Jeg drømte til tider om at læse grafisk design, men i stedet udfoldede jeg min kreativitet i fritiden.

Jeg er gennem årene blevet gode venner med det meste af Adobe-pakken, og de kompetencer udviklede sig i høj grad, da jeg arbejdede fem år ved et online marketingbureau.

Udvikling

Jeg har en far og tre brødre, der alle er arbejder med IT – eller EDB som min far ville sige. Så det overraskede mig ikke helt, da jeg en dag vågnede op og tænkte: “Nu skal jeg også lære at kode.” I løbet af et-to år kastede jeg mig over tykke bøger, kortere og længere online kurser og lærte en masse om HTML, CSS og JavaScript.

Min styrke ligger i at bruge min viden om CSS til at få hjemmesider til at se flotte og professionelle ud.

Jeg hjælper på tre forskellige måder

Din hjælpsomme hjemmeside

Jeg designer og bygger WordPress-hjemmesider, der hjælper dig med kommunikere din ydelse og hjælper dine kunder med vælge dig.

Læs mere

Din faste hjælper

Tilføj min brede vifte af digitale kompetencer én dag fast om ugen og få ro til at fokusere på de arbejdsopgaver, du er bedst til.

Læs mere

Din gule tråd

Jeg hjælper med at strømline din visuelle kommunikation og skabe den røde tråd i dit online materiale. Den proces kalder jeg for din gule tråd.

Læs mere