> om

Hvad er jeg for en?

<fagligt>

Jeg er sådan en, der er cand.mag. i lingvistik og international kommunikation fra Aarhus Universitet. Jeg har arbejdet i online marketing-branchen i 5+ år og især beskæftiget mig med hjemmesideprojekter – både som webudvikler, webdesigner, projektleder og tekstforfatter. For at skærpe mine webudviklingsevner har jeg taget adskillige kurser, inklusive et 75+ timers Front End Developer-kursus fra Scrimba.

<personligt>

På det personlige plan er jeg sådan en, der dyrker og underviser yoga, går op i små hverdagsmirakler (især solopgange og café latte) og stræber efter en sund life-work-balance. Som en del af den stræben har jeg kastet mig ud i et liv som digital nomade, og for tiden nyder jeg de varmere himmelstrøg og den rolige kultur på Bali. Men bare rolig, jeg er stadig til at få fat i. Både WiFi og tidsforskel fungerer optimalt.

En stor tak til Ashtanga Yoga Mira Wøhlk for udlån af yogastudie til billeder.

kreativ struktureret teamplayer nysgerrig ansvarsbevidst selvstændig grundig oprigtig
pincha mayurasana working upside down

Jeg står gerne på
hovedet for at gøre
lidt ekstra ud af det.

favicon
favicon
favicon
favicon
favicon

> evner

Når man kan lidt af hvert, kan man pludselig meget

Jeg bliver ofte kaldt lidt en “digital schweizerkniv”, fordi jeg er skarp inden for forskellige områder. Sådan er det nok endt, fordi jeg tit har tænkt, jeg skal være specialist i et emne, som jeg derfor har brugt lang tid og meget energi på at dykke ned i. Hvorefter mit fokus har skiftet, fordi det vigtigste i sidste ende altid er at skabe et godt resultat.

Jeg er i dag derfor skarp inden for webudvikling, grafisk design, digital og visuel kommunikation, online marketing og projektledelse.