Portfolio

Se eksempler på mit arbejde

Her på siden ser du et udvalg af hjemmesider, jeg har designet og bygget. Mine hjemmesidedesigns er generelt lyse og luftige, så kommunikationen står knivskarpt.

Kropsterapeutisk Institut havde brug for en professionel hjemmeside

Kropsterapeutisk Institut afholder uddannelser og kurser indenfor kropsterapi og hjælper kursisterne med at yde den bedste behandling og samtidig forstå deres egen krop og sind bedre.

Jeg har haft fornøjelsen af at bygge Kropsterapeutisk Instituts hjemmeside, som er designet og konceptudviklet af min dygtige samarbejdspartner Unseen Studio. Leder du efter nogen til at lave en elegant visuel identitet til din forretning, så tjek dem ud her.

M.E.M

Camilla Berg

Sugeng Madeira

Dermadeluxe

Heidi Kokborg

Pole Academy

Du skal kunne se dig selv i din hjemmeside

Med en lang og bred baggrund indenfor yoga, dans og martial arts hjælper Sugeng Madeira mennesker med at frigøre og forbedre deres bevægelser og mindset fra skader og traumer.

Jeg har designet og bygget en hjemmeside i WordPress, der afspejler Madeiras personlighed og mission. Hjemmesidens formål er primært at holde elever opdateret i forhold aktuelle tilbud, events og træninger. Hvis du en dag kigger forbi Bali, så gå ikke glip af hans timer hos The Yoga Barn i Ubud.

Jeg lytter altid til dine ønsker og visioner

Heidi Kokborg er freelancer og hjælper kunder fra hele verden med kreative tekster, coaching og yogaundervisning. Jeg har bygget Heidis hjemmeside og hjulpet hende med at opsætte et freebie-flow. Hvis du drømmer om et roligt liv, så download og bliv inspireret af Heidis gratis e-bog.

”Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med Anne. Hun er en dygtig hjemmesideudvikler. Hun lytter til mine ønsker, visioner og drømme. Anne har lavet en hjemmeside, der virkelig favner mig, mine værdier og min forretning. Jeg kan ikke sige nok gode ting om Anne, og jeg vil helt sikkert anbefale hende til at lave din hjemmeside.”

> Heidi Kokborg
Creative copywriter, coach og yogainstruktør

Sådan har jeg hjulpet Pole Academy

Lisa Tran fra Pole Academy har skabt et pole dance-studio, der hjælper med at opbygge styrke, kropspositivitet og selvtillid.

Jeg har lavet et redesign af hjemmesiden, lavet en engelsk version og SEO-optimeret landingssiderne. Der kommer nu flere besøgende til hjemmesiden og flere henvendelser i forhold til polterabends. Pole dance er i øvrigt den sjoveste polterabend-aktivitet – det kan klart anbefales.

Sådan har jeg hjulpet Dermadeluxe

Charlotte Lærkenfeldt Qasha fra Dermadeluxe hjælper sine kunder med hudproblemer, anti-stress-behandlinger og skønhed.

Jeg har designet og bygget Charlottes hjemmeside, redesignet hendes logo og hjulpet med diverse marketingmateriale. Udover at være vildt dygtig er Charlotte det roligste og rareste væsen. Hvis du bor i Aarhus, kan jeg kun anbefale at kigge forbi hendes klinik.

Skal vi sammen lave din drømme­hjemmeside?

Jeg designer og bygger WordPress-hjemmesider, tilpasser til tablet og mobil og sørger for, det grundlæggende er på plads, for at den bliver fundet på Google.